Min altan

Badeværelsesdrømme

Vores badeværelse er reeet småt. Vi går ikke i bad ovenpå toilettet som i mange andre københavnerlejligheder 😉 Men vi har heller ikke en hel brusekabine for sig.

Jeg har lidt drømme om at ‘renovere’ badeværelset lidt. Det bliver desværre ikke til den helt store renovering med fliser på gulvet, da det er alt for dyrt, fordi vi skal ned i underboen’s lejlighed.. Men jeg drømmer om at male vores terrazzogulv lysegråt, få en ny vask og sætte fliser op på væggen.

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 22.20.17
Billeder fundet her: 1/ 2 /

Okay, disse billeder er vist mest for mine drømmes skyld.. For der er overhoved ikke plads til sådan en fin vask på vores badeværelse.. Men jeg synes bare at den er sååå fin! Den er rå men alligevel stilfuld, og bare fin fin fin.

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 22.29.21
Billeder fundet her: 3 / 4 / 5 /

Jeg kunne også godt tænke mig et nyt spejl i en mere rå stil som disse 3 eksempler. Tror jeg hælder mest til et rundt spejl – men det kommer an på, om jeg kan finde det helt rigtige.
Og apropos et rundt spejl – så er jeg fuldstændig tosset med alt på billede 4! Ville så gerne have en firkantet vask til at hænge på væggen, et rundt spejl og metrofliser – så ville jeg være godt tilfreds! Må vist have fat i manden herhjemme, hvis drømmene skal gå i opfyldelse indenfor den nærmeste fremtid 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min altan