Hørdug

Det personlige hjem – Billedvæg

IMG_6990

Det personlige hjem bliver (tror jeg) det helt store indenfor interiør det næste stykke tid. Jeg synes allerede, at man ser mere og mere, at det inspirerende er dér, hvor man har sig selv med i hjemmet, istedet for at købe og have alt det, som alle andre også har. Og jeg elsker det!

Men, det personlige hjem vil til enhver tid være sværere at indrette efter, end hvad alle andre har og synes er smart. For lige pludselig skal du stå ved dig selv og dit valg, og krydse fingre for, at andre finder det inspirerende. Jeg synes selv, at det kan være svært virkelig at lytte til sig selv og finde ud af, hvad ens indretningsstil i virkeligheden er, uden at blive påvirket af trends og andres meninger.

Jeg har først det sidste stykke tid virkelig fundet ud af, hvad min stil er og det betyder også, at der har været (virkelig) mange fejlkøb. Men det er forhåbentlig slut nu!

Personligt synes jeg ikke, at det er særlig inspirerende at komme ind i et hjem fyldt op til randen af designmøbler og andre dyre ting. For i virkeligheden kunne vi jo allesammen gøre det, hvis vi havde pengene til det.
Nej, der hvor det er inspirerende er, når man formår at blande design med budget og DIY-projekter.
Men men men, det er ikke fordi jeg ikke kan lide designmøbler og dyre lækre ting… Jeg elsker designmøbler, fordi de har en lang historie bag sig og i virkeligheden også en slags tradition. F.eks. en Wegner y-stol, som alle ved hvad er, og som bare er en virkelig smuk stol. Den har noget historie og noget meget dansk(t) over sig. Men jeg synes designmøbler virkelig får lov til at skinne igennem i indretningen, hvis de gør det på en personlig måde f.eks. ved at blande det med DIY-projekter og budget – det er min mission i indretningen; At blande disse 3 elementer og på den måde have et hjem fyldt med tradition, tidsløst design, kreativitet og personlighed.

Én måde at få noget personlighed i sit hjem på, er ved at lave en billedvæg. Billedvæggen kan hænge alle steder i ens hjem; over en kommode, spisebordet, sofaen, fjernsynet, sengen osv. Den kan være stor, den kan være lille og den kan bestå af kun 3 forskellige billeder. Essensen i en billedvæg er, at du vælger nogle billeder som fortæller noget om dig og din (families) personlighed. Den kan eventuelt blandes med billeder af selve familien eller billeder du selv maler/tegner  for at gøre det endnu mere personligt.

Vi har for nylig lavet en billedvæg over vores sofa.
Her har vi plakater, som vi synes er fine og har valgt dem med omhu. Det gode ved en billedvæg er også, at når man (som mig) tit skifter mening, eller ofte har brug for fornyelse i indretningen, så skifter man bare billederne ud på billedvæggen – win win.
IMG_7264

IMG_7266

  • Vores plakater:
  • Things will work out: jeg er lidt af den bekymrende type … (okay, meget måske).. Og jeg købte derfor denne plakat for at minde mig selv om, at alt nok skal gå! For det gør det jo, Maja(!) – det gør det jo…
  • Bjørnen med cigar: bare en mega fed plakat, som Mikkel også synes var lidt ‘drenget’ som han sagde – man skal jo også kunne se, at han bor her..
  • Lego-bokse-plakaten: Apropos Mikkel… Jeg fandt denne plakat på The Post Collective og tænkte, at den var lige noget for ham. Han elsker lego, boksning og Starwars – tror ikke det kunne være mere perfekt?
  • Den store blå: Den er bare uendelig flot, synes jeg. Det ligner både en fugl, ild og hav på samme tid. Så fin. Den måtte vi også eje.
  • Visse vasse, Vee Speers: Smuk, smuk smuk. Elsker Vee Speers kollektionen, da den både er smuk og lidt grænseoverskridende.
  • De sort/hvide: Sommerfuglen, sølvsmeden og fjerene har jeg selv tegnet.

IMG_7265

Det gode ved en billedvæg er også, at man helt selv kan bestemme, hvordan billederne skal hænge.
Så det er bare om at finde en masse plakater i forskellige størrelser, som man synes er fine, og så få dem hængt op på væggen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørdug