Min stue

DIY læderstrop til viskestykker

IMG_7007

Min allerførste DIY her på bloggen, og så er den endda lidt gammel herhjemme. Men derfor skal i ikke snydes for en guide 🙂 De er nemlig rigtig nemme at lave!

Du skal bruge:
– En læderstrop (eller flere afhængigt af hvor mange du vil lave),
– En lang skrue
– En metalskive (ved ikke præcist hvad de hedder)
– En hultang

Jeg har købt mine læderstropper i Skindhuset i København, de har også en online webside. Mine læderstropper er 2,5 cm. brede og 30 cm lange.

IMG_7012
De var helt lyse i læderet, lige da jeg købte dem (det kan man se der hvor skiven har siddet), men når man tager viskestykkerne med våde hænder, bliver de hurtigt mørke og slidte – det har også sin charme 😉

Du skal starte med at klippe stropperne i den længde og bredde, som du gerne vil have. Du kan evt. få butikken til at klippe bredden for dig, så de bliver helt lige, så skal du kun selv klippe længden.

Herefter laver du et hul med hultangen i hver sin ende (sørg for de sidder lige overfor hinanden, når du ’samler’ de to ender!).

IMG_7010
Så tager du en skive og propper en skrue gennem skiven og hullerne i læderet. Jeg synes, det er pænest at bruge en skrue som er flad, så den flugter med skiven. Derudover skal du huske at vælge en skrue, hvis hoved ikke kan komme helt igennem hullet i skiven.

IMG_7009
Og så er det ellers bare at sætte skruerne i væggen.

IMG_7011

Og voila(!) så sidder læderstropperne i væggen og pynter i køkkenet med viskestykker.

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min stue