Badeværelsesdrømme

Drømmestolen – The Wishbone Chair <3

81eb73ac5cb9b4d220af93a9743cc95f

Jeg er og bliver lykkelig for, at man har lov til at drømme… For dét gør jeg i dén grad, når det kommer til interiør (indsæt selv emoji abe som holder sig for øjnene).

Hans J. Wegner designede i 1949 Y-stolen eller også kendt som The Wishbone Chair, og den holder stadig i dén grad i indretningen idag! Men det er sørme også en fin sag.. Og dyr .. Især hvis man gerne vil have mange rundt om et spisebord – så kan det godt blive en liiiidt dyr affære.. Men hvis den har været moderne siden 1949 og stadig er det idag, så er det vil en investering for livet? Og man behøver jo ikke at købe dem allesammen på én gang. Der er noget virkelig fint i, at stolen bliver noget, man samler på, og kan købe når man efterhånden har sparet op.

Herhjemme mangler vi lidt en lænestol/ekstra stol, når vi har venner på besøg, og har overvejet lidt at købe en y-stol, da den kan fungere lidt som begge dele. Det er jo ikke en lænestol, men vores stue er for lille til en stor lænestol som fylder meget, så det kunne måske være en mulighed? Man kunne jo ligge et dejligt blødt lammeskind i stolen og voila – så er den pludselig mere indbydende som lænestol.. Nu må vi se, der skal jo også lige spares op først!

Men se lige disse billeder af den berømte stol – den er da fin!!

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 23.13.51
Skærmbillede 2016-07-19 kl. 23.15.23

Billeder fundet her: 1/ 2/ 3 /

Skærmbillede 2016-07-19 kl. 23.07.15

Billeder fundet her: 4/ 5 /

Stolen som brug af lænestol 😉 Ja tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelsesdrømme