Det personlige hjem - Billedvæg

Opbevaringsløsninger i små hjem

Måske der er andre derude med en ligeså lille lejlighed som mig?
Jeg har samlet noget inspiration til genial opbevaring i små hjem.

Skærmbillede 2016-07-17 kl. 09.11.52
Billede fundet: her.
Se lige dennne løsning op over sengen, hvis man nu har et lille soveværelset. Min største udfordring i lejligheden er helt klart soveværelset, hvor der skal være plads til en del opbevaring (især når både kæresten og jeg har alt for meget tøj), og det samtidig gerne må se pænt ud.

SFDA6428F7ED3054FB984AAB960513F65B2_1024x
Billede fundet: her.
En god, praktisk og pæn måde at opbevare sine sko på. Vi har selv skohylder i vores entre, og der har vi også sele til Theo, vanter, huer osv. i. Det fungerer virkelig godt! Og så er skoene også gemt væk, så de ikke giver en fornemmelse af rod i en lille entre. Man kan finde nogle pæne i Ikea (dem på billedet er fra Ikea) og Jysk.

1421210095806
Billede fundet: her
‘Bestå’ reoler fra Ikea er vist en gammel kendis efterhånden – men den fungerer også bare! Brug den i stuen som opbevaring og lig en træplade ovenpå, så den ikke ligner alle andres bestå reol, men bliver din egen.

Det gode ved at vælge løsninger som er ‘lukkede’ – altså lukkede skabe/opbevaring – er at du ikke skal tænke på rod. Når man bor småt, kan åbne systemer hurtigt komme til at se virke store og se rodet ud. Det kan selvfølgelig også se super fint ud, hvis man er god til at holde orden i sin opbevaring. Men jeg har efterhånden selv erfaret, at jeg helst vil have et skab der er kan lukkes, så der ser ryddet ud hele tiden.
Skærmbillede 2016-07-17 kl. 09.31.26
Billede fundet: her
Sko i loftet? En fed løsning i entreen eller på soveværelset.

Det var søndagens inspiration herfra. Nu vil jeg gøre mig klar til en sød veninde kommer på besøg til kaffe <3 Hav en dejlig søndag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det personlige hjem - Billedvæg