Glutenfri boghvede pandekager
Glutenfri boghvedepandekager denne skønne lørdag morgen?
Det lyder sundt og ikke særlig lækkert – men det smager næsten som de helt almindelige gammeldags pandekager, og så er de glutenfri!
Jeg var i Malmø i sidste weekend for at købe glutenfrie produkter, og der faldt jeg over boghvedemel som koster kassen(!) i Danmark. Jeg købte en lille pose, fordi min mor sagde, at hun ikke kunne lide det .. Men det fortryder jeg da nu! Det smager sååå lækkert, næsten som helt almindelige pandekager! Nutella var også billigt i Sverige, så det måtte vi også have med hjem – og det smager jo også meget godt på pandekager…
Ingredienser:
2 æg
2 dl boghvedemel
1 spsk. sukker
1/2 dl. neutral olie (f.eks. raspolie, kokosolie, solsikkeolie). Du kan også bruge smør!
2 dl mælk
1 dl vand
Bland først æg, boghvedemel og 1 dl af mælken sammen til en blød dej (på denne måde undgår du klumper i dejen). Put nu resten af ingredienserne i.
Steg pandekagerne i kokosolie, hvis du vil undgå smør – det smager godt, er meget sundere og det giver en sprød pandekage..
Nu vil jeg gøre mig klar til bryllup hos gode venner om et par timer!
Håber i får en dejlig lørdag 🙂
Hold da op det ser lækkert ud! <3