Rengør din By Lassen lysestage

Min spisestue

IMG_7302
IMG_7299 IMG_7300 IMG_7301

Okay, jeg er desværre ikke så heldig at have en hel spisestue i ét rum for sig… Så det er vel mere et spiseområde-i-en-stue.. Men pyt pyt, fint er det!

Bordet har jeg selv lavet, stolene er Eames DSR i sort, bænken er denne fra Ikea, reolen er en String Pocket (kan købes i Illums Bolighus og online webshops) og lampen har jeg selv lavet – hvilket jeg håber, jeg snart kan få lavet en DIY-guide til, men er lidt afhængig af manden herhjemme, når det kommer til det elektroniske.. Men i er selvfølgelig velkomne til at spørge, og så kan jeg svare så godt som muligt uden billeder 😉

Bænken fungerer rigtig fint, fordi der kan sidde 3, hvilket betyder at vi har en ekstra siddeplads, når vi har gæster. Bare et lille tip, hvis i har en lille lejlighed, men ønsker flere siddepladser 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rengør din By Lassen lysestage