DIY leatherstrapshelves

Mit køkken

IMG_7295

Så blev det tid til at vise mit køkken.
Køkkenet er fra Ikea, som vi selv satte op, da vi flyttede ind i lejligheden.
Vi gik efter at købe en lejlighed, hvor vi selv kunne sætte et præg på den, og derfor ville vi helst gerne selv sætte et køkken i.

IMG_7287
IMG_7292

IMG_7286
IMG_7289
For at optimere plads til opbevaring har vi hængt en stang op til redskaber. Derudover savnede jeg nogle familiebilleder og gode minder herhjemme, og dem har jeg samlet på opslagstavlen, som i kan finde en DIY til her. Viskestykkeholderne har jeg også selv lavet, og dem kan i finde en guide til her.

IMG_7293
Vi valgte, at køkkenet skulle være helt i sort og hvidt, og ville derfor helst have en hvid porcelænsvask – hvilket vi fortryder lidt nu, med den rengøring det kræver 😉

IMG_7290
IMG_7294
Jeg har samlet mel, pasta, nødder osv. i glasopbevaring fra Ikea og sat dymo tekst på.

IMG_7285
IMG_7288
Vi manglede lidt plads til opbevaring og havde lige præcis plads til en Hyllis reol fra Ikea.
Hylderne har jeg selv lavet, og dem kan i finde en DIY på her.
Jeg elsker køkkener, hvor nogle af ens køkkenting/porcelæn står fremme, da det giver lidt personlighed til et rum, som ellers hurtigt ‘bare’ består af en bordplade og skabe. Selvom det selvfølgelig til en hver tid ville være nemmere og mere praktisk at have det hele inde i skabe… Men hellere pænt end praktisk, ikk’? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY leatherstrapshelves