Lækker klassisk jordbærtærte

Inspiration til TV’et i indretningen

Apropos TV i indretningen ift. min DIY guide til en industriel reol, så har jeg samlet lidt inspiration til, hvordan man kan få tv’et til at blive en del af indretningen på en lidt pænere måde.

Tv’et som en del af en billedvæg

På disse eksempler er tv’et en del af en billedvæg, hvilket er en super god ide, da man så ikke ligger så meget mærke til tv’et, fordi kunsten på væggen fanger blikket istedet for.
Skærmbillede 2016-07-03 kl. 20.37.37
Photo credit: {1} . {2}

Når tv’et ikke er i centrum

Her hænger tv’et således, at de ikke er centrum for sofagruppen. Enten hænger det i hjørnet, eller på en anden væg end der, hvor sofaen vender mod. Det fungerer rigtig fint, fordi tv’et dermed ikke danner centrum for indretningen i stuen, men mere ‘bare’ bliver en del af indretningen ligesom de andre elementer i stuen.

Skærmbillede 2016-07-03 kl. 20.59.01

Photo credit: {3} . {4} . {5}

Et flot ‘lukket’ tvbord

Her er det tvbordet der er i fokus, og så gælder det om at finde et som passer godt ind i ens stil. Det kan godt være svært at finde det helt rigtige tvbord, men i manges indretning er det det mest praktiske. Det giver også mulighed for at gemme dvd’er, playstation osv. væk. En god ide er så at ‘pynte’ bordets flade med fin nips og gerne planter, så tv’et ikke tager al fokus. Og hæng gerne tv’et op over bordet, da det giver en fornemmelse af mere luft i indretningen.
Skærmbillede 2016-07-03 kl. 21.16.04

Photo credit: {6} . {7} . {8}

Hvis du vil se, hvordan jeg har integreret tv’et i min stue, kan du se det her .

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker klassisk jordbærtærte