Glutenfri boghvede pandekager

Lille lejlighed med blå detaljer

SFD3AE9CD9C92D84705B0D3297204F18905

SFD5623D2C8B96E4F07976DF99411C76FB0

SFDEB959CCFD27D4F7A82581F7F0AE1E9D0

SFD181381DA343944E39149E8412A86AEEE

SFD4B2A43F038294F06BEB458327FFE834B
Alle billederne er fra Alvhem.

Bloggen har stået lidt stille den sidste uge, da jeg har været i Prag. Jeg valgte at være fuldstændig fri fra de sociale medier, da jeg lige havde brug for en pause fra Instagram, Facebook, bloggen osv. Den frihed synes jeg, man skal tage sig en gang imellem. Men nu er pusterummet slut og jeg er tilbage!

Og så til det interessante: denne fine lejlighed – med blå detaljer.
Jeg synes, virkelig de blå stole gør noget ekstra lækkert ved lejligheden. Det er ikke noget man ser så tit, men når man har en indretning der holdes i grå/hvide/sorte toner, så kan man godt tillade sig at få lidt farver ind, f.eks. ved at købe farvede stole, puder lamper osv. Jeg synes ihvertfald, det ser virkelig fint ud 😉 Hvad synes i? Go eller no-go med farvede stole?
Selv ved jeg ikke rigtig, om jeg ville turde, men i denne lejlighed spiller det bare!
I kan se flere billeder af lejligheden lige her.

2

 • Sofie

  Elsker din blog! Skal selv til Prag med kæresten i August, er der noget du mener vi bare skal se? Vi er lidt på bar bund så det ville være lækkert med nogle anbefalinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nordichomedecor

   Mange tak Sofie! Det gør mig rigtig glad at høre! 🙂

   Jamen jeg så faktisk desværre ikke helt vildt meget selv, vi havde kun få dage og var meget af tiden på en campingplads. Vi gik selvfølgelig over Karlsbroen, og rundt i den gamle by – generelt er byens bygninger bare utrolig smukke! Jeg kunne have brugt flere dage på at kigge på bygningerne, og se på de flotte udsmykninger! Men jeg synes i hjemmefra måske skal finde nogle anbefalingsværdige restauranter – det er virkelig billigt at spise i Prag, så hvis man finder nogle gode restauranter, kan man få virkelig meget for pengene 🙂 Og drinks, vin osv. er også rigtig billigt. Så det kan i med fordele også hygge jer lidt med 😉

   Nu ved jeg ikke, hvordan i kommer derned, men vi havde bil med – og jeg tager aldrig bil med i Prag igen! Det er et helvede at køre rundt derinde og nærmest umuligt at finde en parkeringsplads, så jeg vil ihvertfald anbefale metroen og sporvognene i byen 🙂

   Håber i får en rigtig god tur til Prag!

   Klem Maja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri boghvede pandekager