Mælkefri 'yoghurt' og hjemmelavet glutenfri mysli

Mit soveværelse

IMG_7812

Soveværelset er helt sikkert det rum, som er allersværest at indrette i denne lejlighed.. Vi vil nemlig gerne have en masse skabsplads (da opbevaring i forvejen er en mangelvare i små lejligheder) og en seng på 140 cm. i et lille værelse.. Det er næsten umuligt – men vi har fået det til at lykkes!

IMG_7820

IMG_7814

Teakhylden fandt jeg på vores tørreloft. Den havde ligget der i over 2 år, så jeg snuppede den. Farven på væggen er fra Beckmann og hedder vist ‘Köbenhamn’ – den er virkelig flot og jeg er så glad for, at vi valgte den farve. Det giver en hulestemning på soveværelset og blå skulle give følelsen af fred, ro og harmoni – hvilket jo passer glimrende ind på et soveværelse!

IMG_7815
IMG_7818
IMG_7816
Der er ikke rigtig plads til et natbord ved siden af sengen – da man så ikke kan åbne skabene, så derfor har jeg brugt en malet telefonkasse, som jeg har stillet på højkant som natbord. Så kan Mikkels iphone lige ligge på toppen, og en ipad eller nogle bøger inde i kassen. Det fungerer meget godt.

IMG_7811
IMG_7822
IMG_7821

Som i kan se, har vi hele 3 meter skab inde på værelset.. Da vi flyttede ind nøjedes vi med 2 meter, da jeg ikke ville have at skabe skulle fylde hele værelset.. Men da vi har alt for meget tøj og alt for mange sko – begge to – havde vi simpelthen ikke plads til det hele.. Og når man ikke har plads, så ender det med at ligge og flyde på gulvet, og det var jeg SÅ træt af! Så da Mikkels lillebror skulle af med ét af sine skabe og havde 2 låger magen til vores til overs, slog vi til. Og det er jeg rigtig glad for at vi gjorde. Nu roder soveværelset (næsten) aldrig mere.
Skabene er Pax-skabe fra Ikea – de bedste skabe der findes, hvis i spørg mig! Der findes bare alle muligheder, og de er alle pengene værd.
Drømmefangeren er købt med hjem fra Australien.

Jeg håber i fik et indtryk af, hvordan et soveværelse kan indrettes, når man har lidt plads 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mælkefri 'yoghurt' og hjemmelavet glutenfri mysli