Velkommen til! Med en passion for indretning deler jeg her mine 46 kvm. samt andre ting jeg holder af. Jeg er 22 år gammel og bor med min bedre halvdel Mikkel og vores hund Theodor. Jeg læser til dagligt på mit drømmestudie; psykologi på KU.

Jeg har siden, jeg var helt lille, altid været meget kreativ, og altid haft alt for lidt plads at boltre mig i. Som lille/teenager havde jeg kun 9 kvm. som jeg også dengang brugte lang tid på at indrette på den helt rigtige måde.

Nu har jeg 46 kvm. + altan, hvilket heller ikke er særlig meget. Men jeg knus-elsker vores lille lejlighed og ser det som en sjov udfordring at få indretningen til at spille.

Jeg elsker DIY-projekter og at blande budget med design i indretningen. Det giver det mest personlige hjem, som for mig er den slags indretning man kan føle sig allermest hjemme i.

Når jeg deler andres billeder på bloggen er det ‘link with love’, dvs. jeg gør det af bedste mening og fordi jeg er blevet inspireret af billedet. Jeg vil altid forsøge at linke til den rigtige ophavsmand, hvis det alligevel skulle fejle, må du hellere end gerne kontakte mig. Hvis du ikke synes om, at jeg delte dit billede, så kontakt mig, og jeg fjerner billedet med det samme! Skulle du gå hen og blive inspireret af mine billeder, må de meget gerne deles – bare husk at krediter min blog 🙂

Lad os alle inspirere hinanden!

Jeg håber i har lyst til at følge med.

Klem Maja