Mit soveværelse

Ændringer i stuen

IMG_7787

En sætning jeg hører tit: “Har du nu lavet om igen?” og ja – det har jeg!

Man kan altid optimere sin indretning.. eller.. Måske er det bare fordi, at jeg keder mig virkelig hurtigt, og det gælder så især for mine omgivelser. Lige pludselig kan jeg sætte mig fuldstændig sur på en hylde, et skab eller et bord – så ender det med at jeg ændre det eller køber noget nyt og måske fortryder det senere.. Det har så også resulteret i et fuldstændig fyldt kælder og loftrum, hvor der står alt fra borde, stole, lamper, tæpper, hylder osv. Der står så mange forskellige ting, at vi ville kunne fylde en 100kvm. lejlighed.. Så når vi flytter næste gang, behøver vi slet ikke at købe noget nyt – aaarj, joke til side – det kommer aldrig til at ske. Men det er, hvad jeg bilder Mikkel ind 😉 hæhæ.

I virkeligheden er det også fordi, at der er SÅ mange ting, jeg synes er virkelig fine.. Jeg kan forelske mig fuldstændig i 5 forskellige indretningsstile i den samme stue, og derfor er det svært at finde ud af, hvad jeg i virkeligheden bedst kan lide.

Lige nu er min indretningsstil nok en blanding af noget råt og romantisk. Og min følelse lige nu er, at jeg eeeelsker min stue, som den er! I går sagde jeg til Mikkel, at stuen var lige som den skulle være og nu skulle der ikke laves noget om. Han grinede bare af mig og sagde: “jaja, den har jeg hørt før..” Og det har han nok også..

Nå nok om det! Nu må i se nogle billeder, jeg tog af det nye skab igår, det er et Ivar skab fra Ikea – er ret så tilfreds med resultatet! I starten var det meningen, at det skulle behandles med noget olie eller sæbe af en art, men lige nu kan jeg faktisk godt lide det, lige som det er. Men spørg mig igen om 2 måneder – så har jeg sikkert skiftet mening 😉

Derudover er billedehylden kommet op på væggen igen. Den satte jeg mig sur på for nogle måneder siden, men væggen manglede noget og lampen så meget ensom ud, så den kom op igen! Og det fungerer jo egentlig ret godt. Nu bliver den ihvertfald hængende – indtil videre da..

IMG_7789

IMG_7791

IMG_7786

IMG_7709

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit soveværelse