Mine boligønsker

Glutenfrit rugbrød til 25kr

IMG_7672
Jeg elsker rugbrød. Det er den bedste form for frokost der findes for mig. Især rugbrød som er fyldt med en masse kerner. Mmmmm. Men efter jeg er begyndt at spise glutenfrit, synes jeg, det har været rigtig svært at få noget lækkert glutenfrit rugbrød, som rent faktisk smager af rugbrød. Men det har jeg fundet nu!

IMG_7682
Denne glutenfri melblanding er fra Rema1000 og koster ca. 20kr. Hvilket faktisk er billigt, når vi snakker glutenfrie sager! Derudover tilsætter jeg altid 1/3 af en stenalderblanding for at give det ekstra fyld og give det mere smag af ‘rigtig’ rugbrød. Dvs. at rugbrødet kommer til at koste ca. 25 kr., det smager godt og er meget nemt at lave.

Du skal bruge
– En glutenfri melblanding fra Rema1000
– 15g gær
– 1/3 vilkårlig stenalderblanding

Opskrift
Følg opskriften som står på melblandingen. Jeg tilsætter 1/2 dl. mere vand, når jeg også tilsætter stenalderblandingen, da kernerne suger meget af vandigt til sig i bagningen, og brødet kan dermed blive tørt, hvis der er for lidt vand i blandingen.

IMG_7683
Rør alle tingene sammen, put i ovnen og spis!

IMG_7669

 

IMG_7671

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine boligønsker