DIY - skriv med dymo

Hørdug

IMG_6993 IMG_6994 IMG_6995 IMG_6996

Vi kan vist ikke komme udenom at hør har og er det helt store indenfor interiør i 2016; som sofabetræk, duge, sengetøj, puder, servietter osv.
Og sådan noget hør er da egentlig også bare virkelig lækkert.
Drømmer selv om et sengesæt af hør, men det billigste jeg har set er 800,- for 1 sæt – og man kan jo ikke nøjes med ét.. Så det forbliver nok i drømmen..

Dem af jer, som har fulgt med på min instagram, har sikkert set at jeg for nogle måneder siden havde lavet et sofabetræk af hørstof. Det kom dog hurtigt til at virke lidt for voldsomt i vores lille stue, og det blev rimelig hurtigt skiftet om til det gamle igen.
Men, hørstoffet, som jo ikke er heeeelt billigt, skulle jo ikke gå til spilde! Så derfor har jeg syet det om til en hørdug (faktisk 2) og har også planer om at lave nogle hørservietter af det stof, der er tilbage. Skal bare lige tage mig sammen…

Vi tager hjem fra sommerhus i aften, i dag har vejret desværre ikke været noget at råbe hurra for. Men vi tog alligevel til Gilleleje og købte is med guf og en masse fisk til fiskebord i aften med svigerforældrene.

Håber i får en dejlig fredag aften!

Klem Maja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - skriv med dymo