DIY fra planteophæng til opslagstavle

#Lordtheodor

Skærmbillede 2016-07-05 kl. 22.55.08

Hvis i følger mig på Instagram, kan i nok ikke undgå at se, at jeg har en lille hund. Eller lille og lille..
Jeg læste forleden på en hjemmeside, at en Shih Tzu’s idealvægt lå fra 4,3 kg til 7,3 kg.. Og Theo vejer 10,5 kg. Men hvad betyder ‘ideal’ i virkeligheden? Så længe han er en god hund, som ikke gør nogle fortræd, så kan det vel være ligemeget, om han er lidt større end ‘normale’ hunde af hans race 😉

Theodor fylder 2 år d. 9 oktober og er, hvad man kan kalde ‘vores lille baby’. Jeg har haft hund hele livet, og har altid været hel vild med dyr – hunde især. Så da jeg flyttede hjemmefra, var det meget tomt for mig ikke at bo med hund. Og da vi skulle købe lejlighed var et af kravene også, at det skulle være muligt at holde hund i foreningen. Efter 1 år i lejligheden fik jeg Mikkel overtalt, og vi fandt Theodor. Lidt for stor, lidt for meget pels, lidt for flad næse, lidt skæv i det hele taget – helt perfekt til os!

Ps. hvis nogle undre sig over navnet ‘lordtheodor’, var det et navn en af mine veninder fandt på, og det har holdt ved lige siden. Mikkels lillebror kalder ham for Torsten – men altså ‘kært barn har mange navne’ som man siger 😉

Hvis i vil se flere billeder af Theodor, så tjek min IG: @Nordichomedecor og tjek evt. hashtagget #lordtheodor, her ligger alle de billeder vi har taget af ham, siden vi fik ham.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY fra planteophæng til opslagstavle